16 jun. 2023

Omgaan met Ziekteverzuim

Omgaan met ziekteverzuim.

 

Het sociale zekerheidsstelsel verandert in een hoog tempo. De nieuwe wetten en regels zijn vaak complex en onoverzichtelijk. Veel ondernemers schakelen dan ook adviseurs in bij het beantwoorden van hun vragen.

Welke mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld om het kostbare ziekteverzuim terug te dringen? Hoe kunt u het aantal (deels) arbeidsongeschikte medewerkers met een re-integratietraject verminderen? En welke opties zijn er om de risico’s af te dekken?

Als onafhankelijk adviseur verzuim en inkomensmanagement adviseren wij u om inzicht te krijgen in uw verzekeringsportefeuille en verzuimbeleid binnen uw organisatie.

 

Adviseurs geregistreerd en gecertificeerd in het Registeradviseurs Verzuim- en Inkomensmanagement, zijn in staat Employee Benefits en/ of Verzuim adviezen te geven op het hoogste kwaliteitsniveau. Wanneer u gebruik wilt maken van deze diensten, kunt u contact opnemen met onze gecertificeerde adviseur Tjeerd de Koster.

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord