24 aug. 2017

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen kan u als ondernemer veel geld opleverenOndernemers met bestaande bedrijven of bouwplannen op bedrijventerreinen met het predicaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) kunnen aanzienlijk besparen op verzekeringspremies, benadrukt Arjen Voogt van VOOGT.

“Vraag daarom vrijblijvend naar onze voordelige KVO-arrangementen .Vestiging op een bedrijventerrein dat is gecertificeerd met het Keurmerk Veilig Ondernemen zoals bijvoorbeeld Goudse Poort, Gouwepark of Gouwespoor biedt niet alleen de waarborging van een veilige bedrijfsomgeving, het kan ook verzekeringsvoordeel opleveren, vertelt adviseur bedrijven Arjen Voogt van VOOGT.

Echter, nog niet iedere ondernemer is hiervan op de hoogte, merkt hij in de praktijk. “Graag informeren wij daarom wat wij voor u of uw bedrijventerrein kunnen betekenen.

Iedere onderneming en elk risico is weer anders, realiseert Voogt zich. En dus ook iedere verzekering. “Daarom biedt VOOGT altijd een verzekering (o.a. met Interpolis) of een arrangement dat specifiek past bij uw situatie of dat van het bedrijventerrein.

Situaties veranderen nogal eens. Betrek een verzekeringsadviseur daarom zo vroeg mogelijk.” Een advies begint soms al aan de tekentafel, beklemtoont hij. “Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in de bouwplannen mee te nemen, bespaart een ondernemer fors op de beveiligingskosten en of verzekeringskosten.

”VOOGT biedt daarom vooraf aan het bouwen een gratis technische inspectie met oplevering van een beveiligingsplan, afgestemd op het bedrijf. “Wij houden hierin rekening met de collectieve beveiligingen de aard van het bedrijf. Kortom, hoe kunnen we met elkaar de continuïteit van de onderneming waarborgen?Dekking op maat

VOOGT is op basis van haar expertise adviseur van bouw tot onder andere oplevering en adviseert ook na oplevering. Dit betekent dat verzekeringen die worden afgesloten altijd passen bij de specifieke situatie van een ondernemer. Van zpp’er tot ondernemingen in high tec en de dienstverlenende sector. “Via onze interventie afgesloten verzekeringen dekken precies af wat een ondernemer wil én nodig heeft.” Dit advies levert geld op, benadrukt Voogt. En niet in de laatste plaats omdat VOOGT een aantrekkelijke korting op de jaar premie voor verzekeringen van gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfs stagnatie biedt. Bovendien kunnen ondernemers verenigingen tot wel 10 procent extra premie terugkrijgen op verzekeringen voor het betreffende bedrijvenpark. “Hierdoor wordt preventie beloond en verder gestimuleerd.” Het niet op elkaar aansluiten van polis dekkingen kan grote problemen opleveren, weet Voogt. “Daarom zijn onze Constructie All Risk-verzekeringen (CAR) een goed voorbeeld van hoe we ondernemers met nieuwbouwplannen reeds in de (bouw)periode voorafgaand aan de ingebruikname en/of opleveringkunnen beschermen en ondersteunen.

VOOGT staat altijd naast de klant, omschrijft Voogt: het grote verschil van de verzekeringsadviseur met veel andere bedrijven. “Dit is echt niet overal vanzelfsprekend. Als namens verzekeraars een risico-inspectie of in geval van een schade een expertise nodig is, zijn wij er bij. Van bouw tot oplevering en alles wat er daarna bij komt kijken.