Nico Voogt

Algemeen

Voogt is een toonaangevend aanspreekpunt op het gebied van assurantiën in de regio. Wij staan voor een onafhankelijk en op maat toegesneden advies bij schadeverzekeringen.

Wij bieden pasklare oplossingen voor specifieke bedrijfstakken (zoals garage, logistiek, horeca, bouw, ICT, food en retail en tal van andere doelgroepen).

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn al decennialang onze basis. Met uitsluitend gediplomeerde medewerkers, in de breedste zin van het woord, bent u bij ons altijd gegarandeerd van een actueel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

“Na een aantal jaren bij een verzekeraar te hebben gewerkt inmiddels al weer sinds 1981 aan het werk om VOOGT te maken tot een brede financiële dienstverlener waarbij de klant en het contact en kennis centraal staat. Niet groot maar goed en vooral persoonlijk contact met klanten en elkaar begrijpen is de drijfveer.

Doen wat je zegt. Omdat die combi door onze relaties zeer gewaardeerd wordt, zijn we gegroeid tot een brede professionele dienstverlener. Niet georganiseerd vanuit divisies en ingewikkelde structuren maar aan de basis een professioneel adviseur die, waar nodig met een specialist, bij u en of uw onderneming past. Gewoon om dat dat werkt.

Kortom, Ik ben en wij zijn Voogt en gaan graag met u in gesprek. Voogt daar bent u van verzekerd! “

Nico Voogt
,
directeur / adviseur

 

 

Schade-expertise

We leven in een online tijdperk en het regelen van verzekeringen lijkt gemakkelijker en voordeliger dan ooit. Dwars hier doorheen bewijst Voogt zijn waarde. Wij, adviseurs van Voogt, vertellen namelijk altijd meer dan een online tool u kan vertellen en we hebben een naam en een gezicht. Er is altijd persoonlijk contact en u kunt met ons sparren. Met veel plezier zoeken we voor u naar de best denkbare oplossingen op het gebied van preventie en verzekeren. Wij staan u ook bij als u met een schade te maken heeft. Zo zijn we altijd aanwezig bij een expertise om uw belangen te behartigen.

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord