Arjen Voogt

Schadeverzekeringen

Voogt is een toonaangevend aanspreekpunt op het gebied van assurantiën in de regio. Wij staan voor een onafhankelijk en op maat toegesneden advies bij schadeverzekeringen.

Wij bieden pasklare oplossingen voor specifieke bedrijfstakken (zoals garage, logistiek, horeca, bouw, ICT, food en retail en tal van andere doelgroepen).

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn al decennialang onze basis. Met uitsluitend gediplomeerde medewerkers, in de breedste zin van het woord, bent u bij ons altijd gegarandeerd van een actueel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

"Persoonlijk contact met de klant is voor mij het allerbelangrijkste. Het liefst laat ik mijn bureau dan ook voor wat het is en ga ik er op uit om zaken met de klant aan tafel te bespreken. Door mijn zogeheten 'helikopter view' ben ik in staat om zaken snel aan elkaar te linken. Daardoor kunnen wij binnen grote organisaties efficiency en orde aanbrengen in het verzekeringspakket.

Juridische taal is soms moeilijk te doorgronden. Daarom proberen wij altijd duidelijk te zijn naar de klant en in begrijpelijke taal uit te leggen hoe zaken in elkaar steken. Wij zijn 'van de details' en zorgen er voor dat alles klopt. Dat zaken juridisch sluitend zijn en dat u begrijpt waar u aan toe bent."

Arjen Voogt
, senior adviseur 

 

cyber

85 procent van de ondernemers in Nederland onderschat de gevaren van cybercriminaliteit. Toch is het zo dat ruim zestig procent van de ondernemers in ons land te maken heeft gehad met cybercrime. Dit percentage neemt jaar na jaar toe. Het lekken van bedrijfsgegevens is pijnlijk en bovendien kostbaar. Als ondernemer bent u namelijk altijd juridisch verantwoordelijk. De kosten kunnen behoorlijk oplopen in dergelijke situaties. Zo bedraagt schade door cybercrime voor de gehele maatschappij nu al 10 miljard euro per jaar. Dat is het tienvoudige van schade door 'gewone' diefstal. De kans dat u als ondernemer wordt geraakt door cybercrime neemt steeds meer toe.

Zorg daarom dat u voorbereid bent!

 

 

brand

Als er iéts nauw luistert, zijn het de voorwaarden rondom verzekeringen. Terwijl bedrijfssituaties razendsnel veranderen (de bedrijfsvoorraad neemt toe, er wordt nieuw materieel aangeschaft en door gebrek aan opslag stalt u pallets even tijdelijk tegen de muur), wordt dit maar zelden goed doorgegeven aan de verzekeraar. Daarom schudden onze adviseurs regelmatig 'de dekens' op bij onze klanten en stellen we veranderingen aan de kaak, zodat onze klanten niet voor onverzekerde verrassingen komen te staan.

De vraag is dan vaak: "Zijn uw preventieverplichtingen op orde...?"

Praktijvoorbeeld

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Onlangs bijvoorbeeld, moest een aantal tuinders, om het risico op brandgevaar te beperken, de schermdoeken in hun kassen vervangen. Een kostbare aangelegenheid! Wij hebben met de verzekeraar(s) weten te bewerkstelligen dat men voorlopig kon volstaan met een technische keuring van de elektrische installaties. Het was een keuring die tóch al moest gebeuren. Bovendien gaf het de tuinders de tijd om het vervangen van de doeken uit te stellen en hiervoor geld opzij te zetten. Weliswaar alsnog een investering, maar wel één die een besparing oplevert!

CAR

Een opstalverzekering biedt bij bouw- of verbouwwerkzaamheden niet altijd de dekking die nodig is. Een CAR-verzekering (Construction All-Risk Verzekering) biedt u als eigenaar van de desbetreffende opstal wél die zekerheid. Met een CAR-verzekering bent u niet afhankelijk van de aannemer en gaat het er in geval van schade niet om wié de schuldige is, maar dat deze schade vergoed wordt. Zo verbouwt u efficiënter, beter én veiliger.

 

Ook als aannemer heeft u natuurlijk hiermee te maken. Informeer eens bij ons! Eén van onze adviseurs neemt contact met u op en bespreekt met u de mogelijkheden, die er zijn. 

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord