VOOGT is in 1951 opgericht door N. Voogt senior. Ooit is hij begonnen als agent-incasseerder bij de HAV-bank en werkt hij zich al gauw op tot zelfstandig assurantieadviseur. En dit alles met de insteek die vandaag de dag nog bij VOOGT geldt: 'We doen het goed, of we doen het niet!' Continuïteit is een belangrijk focuspunt voor Voogt sr. en als het moment daar is, werkt hij toe naar een soepele bedrijfsoverdracht. Deze komt er, in de vorm van zoon Nico junior later gevolgd door de komst van zoon Arjen in de onderneming. Vandaag de dag houdt Nico zich voornamelijk bezig met advisering en bedrijfsvoering en is Arjen expert te noemen op het gebied van schadeverzekeringen voor het MKB en de industriële sector. Dit komt door zijn bouwkundige achtergrond en voorliefde voor bouwtechnische verzekeringen. Dit over en weer in samenwerking met onze adviseur John Mak.

Typerend voor VOOGT is een vooruitziende blik, al vanaf het eerste begin. Zo werd begin jaren 80 van de vorige eeuw al gestart met automatisering. Dit ging later een belangrijke rol spelen bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Verder werd er ingezet op kennis! Deze twee pijlers zijn nog steeds de basis van VOOGT. Hierdoor is het kantoor tot op de dag van vandaag een toonaangevend aanspreekpunt op het gebied van assurantiën en financiële diensten in de regio. Het staat garant voor een onafhankelijk en op maat gesneden advies aangaande schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen.

Op gebied van tal van specifieke branches heeft VOOGT pasklare totaaloplossingen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan sectoren als automotive, horeca, bouw en agrarisch en tal van andere sectoren. Steeds vaker worden de adviseurs van VOOGT gevraagd voor een passend advies zonder verdere bemiddeling. Op basis van een advies-fee kijkt de adviseur dan mee in de verzekeringsportefeuille, of hij adviseert de cliënt op gebied van risicobeheersing.

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn al decennialang de basis voor VOOGT het assurantiebedrijf. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëidigde adviesmedewerkers bent u bij VOOGT altijd verzekerd van een actueel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

Zoals u in de eerste alinea al las; 'We doen het goed, of we doen het niet!'

VOOGT, daar bent u van verzekerd!

 

 

beloningsbeleid

De beloning van onze buitendienst medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. De beloning van onze binnendienst medewerkers bestaat geheel uit een vast salaris. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen buitendienstmedewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste jaarsalaris bedraagt. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het salaris en de hoogte van de variabele beloning. 

MVO

 

VOOGT is, naast advies aangaande schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen, actief op bestuurlijk niveau zoals o.a. bij:

  • Gouda Onderneemt
  • Ondernemersfonds Gouda
  • Duurzaamheidsplatform Gouda
  • Broederschap St. Jan
  • Stichting  Het Oude-Mannenhuys

VOOGT zet zich hiermee in voor een beter ondernemersklimaat in de stad en regio van Gouda.

 

 

Gouda viert 750 jaar stadsrechten in 2022!

Beleef Gouda op grote hoogte op het dak van de Sint-Jan.

 

 

Ook biedt VOOGT bedrijven organisaties, particulieren en goede doelen een Open Podium. Dit Open Podium betreft een pagina in business magazine GOUDA INTO business, gelezen door ondernemend Groene Hart. Een pagina waarin duidelijk kan worden gemaakt waarom dit doel zo belangrijk is waarom het de steun van de regio verdient.

Kent u ook een goed doel dat een Open Podium verdient?
Geef het aan ons door en wie weet staat úw goede doel binnenkort in de schijnwerpers.

 

Enkele voorbeelden van Open Podium pagina's in de INTO Business: 

Klik hier     Gouds talent Bente Boer.

 

Klik hier     Het mooiste initiatief van Gouda. 

 

Klik hier     Non-Foodbank Gouda.

 

Klik hier     Dagbesteding De Ark Gouda.

Klik hier     Voedselbank Gouda en Omstreken.

Klik hier     Stichting de Theaterbakkerij - muziek-theatervoorstelling TROJE.

Klik hier voor het Open Podium van de Junior Chamber International (JCI).

 

 

Naast het adviseren zijn wij actief op bestuurlijk niveau en vinden wij het belangrijk om sociale, culturele en maatschappelijke organisaties een stap verder te helpen.

 

 

Bedrijfsvriend Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis.

 

Met deze reden hebben wij ook besloten om Bedrijfsvriend van het Groene Hart Ziekenhuis te worden. Het goede werk van deze stichting spreekt ons erg aan. Als bedrijfsvriend kunnen wij een kleine bijdrage leveren aan patiënten en hun naasten.

Vrienden in het zonnetje gezet door Freek de Giraffe 

 

 

In juni 2019 heeft VOOGT deelgenomen aan de Samen Loop voor Hoop Groene Hart

In deze 24 uur durende wandelestafette hebben we geld opgehaald voor kankeronderzoek.

 

 

Medewerkers

Nico Voogt directeur
Arjen Voogt senior adviseur
John Mak adviseur
Sandra Dane receptioniste
Hetty relatiebeheerder particulieren
Marijke van Vliet relatiebeheerder zakelijk
Mieke Hamminga relatiebeheerder zakelijk
Nicoline van Leeuwen relatiebeheerder zakelijk
Gordon Creutzburg schadebehandelaar
Wouter van den Honert schadebehandelaar
Anneliese de Waal administratief medewerker
Marjan de Vries administratief medewerker
Rianne Prins management assistente

Mededelingen

Facturering

 

Door de automatische verwerking van onze facturering kan het voorkomen dat de nota's in het weekend aan u worden verzonden . Hierop kan door ons geen invloed worden uitgeoefend.

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord