VOOGT is in 1951 opgericht door N. Voogt senior. Ooit is hij begonnen als agent-incasseerder bij de HAV-bank en werkt hij zich al gauw op tot zelfstandig assurantieadviseur. En dit alles met de insteek die vandaag de dag nog bij VOOGT geldt: 'We doen het goed, of we doen het niet!' Continuïteit is een belangrijk focuspunt voor Voogt sr. en als het moment daar is, werkt hij toe naar een soepele bedrijfsoverdracht. Deze komt er, in de vorm van zoon Nico junior later gevolgd door de komst van zoon Arjen in de onderneming. Vandaag de dag houdt Nico zich voornamelijk bezig met advisering en bedrijfsvoering en is Arjen expert te noemen op het gebied van schadeverzekeringen voor het MKB en de industriële sector. Dit komt door zijn bouwkundige achtergrond en voorliefde voor bouwtechnische verzekeringen. Dit over en weer in samenwerking met de overige adviseurs, zoals onder andere specialisten John Mak en Tjeerd de Koster welke inmiddels ook vele jaren aan het kantoor zijn verbonden.

Typerend voor VOOGT is een vooruitziende blik, al vanaf het eerste begin. Zo werd begin jaren 80 van de vorige eeuw al gestart met automatisering. Dit ging later een belangrijke rol spelen bij het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Verder werd er ingezet op kennis! Deze twee pijlers zijn nog steeds de basis van VOOGT. Hierdoor is het kantoor tot op de dag van vandaag een toonaangevend aanspreekpunt op het gebied van assurantiën en financiële diensten in de regio. Het staat garant voor een onafhankelijk en op maat gesneden advies aangaande schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen.

Op gebied van tal van specifieke branches heeft VOOGT pasklare totaaloplossingen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan sectoren als automotive, horeca, bouw en agrarisch en tal van andere sectoren. Steeds vaker worden de adviseurs van VOOGT gevraagd voor een passend advies zonder verdere bemiddeling. Op basis van een advies-fee kijkt de adviseur dan mee in de verzekeringsportefeuille, of hij adviseert de cliënt op gebied van risicobeheersing.

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn al decennialang de basis voor VOOGT het assurantiebedrijf. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëidigde adviesmedewerkers bent u bij VOOGT altijd verzekerd van een actueel, persoonlijk en onafhankelijk advies.

Zoals u in de eerste alinea al las; 'We doen het goed, of we doen het niet!'

VOOGT, daar bent u van verzekerd!

 

 

beloningsbeleid

De beloning van onze buitendienst medewerkers bestaat voor het grootste gedeelte uit een vast salaris. De vaste salarissen zijn bij ons bedrijf marktconform. De beloning van onze binnendienst medewerkers bestaat geheel uit een vast salaris. Afhankelijk van de functie en de beoordeling kunnen buitendienstmedewerkers een variabele beloning ontvangen die maximaal 20% van hun vaste jaarsalaris bedraagt. Wij beoordelen en sturen onze medewerkers regelmatig aan op integer, solide en klantgericht handelen. Deze beoordeling bepaalt de hoogte van het salaris en de hoogte van de variabele beloning. 

MVO

Voogt biedt kansen aan bedrijven,organisaties, particulieren én aan goede doelen. Wij helpen diverse sociale, culturele en maatschappelijke organisaties graag een stap verder door het aanbieden van een Open Podium, o.a. door middel van een pagina in het magazine INTO business.

Kent u ook een goed doel dat een Open Podium verdient?

Geef het aan ons door en wie weet staat úw goede doel binnenkort in de schijnwerpers.

 

 

Gouda / Groene Hart organiseert in 2019 een Samen Loop voor Hoop.

VOOGT gaat hierin een bijdrage leveren als sponsor en deelnemer.

Wilt u informatie klik dan op onderstaande link.

www.samenloopvoorhoop.nl/over-samenloop/

 

Klik hier voor het Open Podium van Voedselbank Gouda en Omstreken.

Klik hier voor het Open Podium van Stichting de Theaterbakkerij - muziek-theatervoorstelling TROJE.

Klik hier voor het Open Podium van de Junior Chamber International (JCI).

Vacatures

Medewerkers

Nico Voogt directeur
Arjen Voogt senior adviseur
John Mak adviseur
Tjeerd de Koster adviseur
Rijna Heuvelman receptioniste
Sandra Dane receptioniste
Dineke Groenendijk relatiebeheerder particulieren
Hetty relatiebeheerder particulieren
Marijke van Vliet relatiebeheerder zakelijk
Roland Krook relatiebeheerder zakelijk
Mieke Hamminga relatiebeheerder zakelijk
Jolanda Koops relatiebeheerder
Gordon Creutzburg schadebehandelaar
Wouter van den Honert schadebehandelaar
Heleen controller
Marjan financieel medewerker
Anneliese de Waal administratief medewerker
Lea Tahitu administratief medewerker
Marjan de Vries administratief medewerker
Rianne Prins management assistente
Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord