Hypotheken

In de zoektocht naar een koopwoning komt er veel op u af. Uiteraard of de woning aan al uw wensen voldoet, maar ook de vraag hoeveel u kunt lenen, welke hypotheek voor u geschikt is en hoeveel u maandelijks kunt aflossen. Voogt werkt in dit traject nauw samen met Slangen Hypotheekadvies. Zelfstandig en onafhankelijk hypotheekadviseur René Slangen brengt de verschillende hypotheekopties die er zijn voor u in kaart en onderhoudt voor u alle contacten met notarissen en taxateurs, zodat u zich kunt richten op het vinden van uw droomhuis.

 

 

Slangen Hypotheekadvies

Een goed gesprek heb je aan de keukentafel, vindt René Slangen, onafhankelijk erkend hypotheekadviseur. Daarom heeft de hypotheekspecialist altijd een gesprek met zijn klanten op kantoor bij Voogt, of bij u thuis. Deze persoonlijke benadering is de kracht van een eenmanskantoor, vertelt hij. "Omdat ik alles van a tot z regel, is niemand bij mij een nummer en kan ik snel schakelen."

Slangen werkt samen met diverse geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen om u van een zo breed mogelijk advies te kunnen voorzien. Bovendien heeft de hypotheekadviseur een groot netwerk in Gouda en omgeving. "Hierdoor weet ik exact wat er speelt in de regio op het gebied van nieuwbouw, bouwkundige keuringen, bodemfundering en startersleningen en ben ik in staat om een deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies te bieden op maat." De kracht van Slangen is bovendien dat hij verder kijkt dan uitsluitend de financiering van een woning. "Omdat ik vijftien jaar bij Voogt heb gewerkt, weet ik welke overige financiële aspecten belangrijk zijn, voor zowel starters als doorstromers. Van een arbeidsongeschiktheidsverzekering tot een samenlevingscontract.

Voor meer informatie over Slangen Hypotheekadvies gaat u naar de website.

 

 

Slangen hypotheekadvies hanteert in haar adviezen de GHF- en de CHF-normen. Deze beide normen zijn door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) in het leven geroepen om u als consument te beschermen tegen té hoge hypotheekschulden. 

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord