Vermogensgroei

VermogensgroeiVOOGT is van alle markten thuis. Ook voor sparen en beleggen kunt u bij ons terecht. Wij doen zaken met meerdere partijen op gebied van rentedragende spaarrekeningen, maar ook op gebied van transparante beleggingsproducten. Uiteraard kunt ook hier rekenen op transparant en onafhankelijk advies van een gecertificeerde en gediplomeerde vermogensadviseur. Maar, het blijft niet bij een eenmalig contact waarin zaken ‘even snel’ geregeld worden. Voorafgaand aan een dergelijk traject brengen we risico’s in beeld en bespreken met u hoe u daarmee kunt omgaan. En cliënten, die hun vermogensgroei eenmaal bij VOOGT geregeld hebben, staan periodiek in contact met onze adviseur. We monitoren en bespreken de groei (of krimp) en adviseren (waar nodig) om de inleg en de risico’s bij te stellen. Alleen zó houden we samen grip op uw financiële situatie en komen we later niet voor onverwachte en onaangename verrassingen te staan.

Wilt u niet beleggen? Geen probleem. Via onze bemiddeling regelen wij een rentedragende spaarrekening zonder koersrisico’s.

Het maakt niet uit voor welk spaardoel u bij ons aan klopt. Of het nu voor een tweedehands auto, een vakantiewoning of voor uw oudedagsvoorziening is, wij staan u bij met een onafhankelijk en bovenal deskundig advies.

 

 

Praktijkvoorbeeld

De veranderingen op fiscaal gebied gaan sneller dan het weer, zeggen wij weleens gekscherend. Maar niets is minder waar. Neem bijvoorbeeld de lijfrente-aftrek, als extraatje na het pensioen, of om eerder te kunnen stoppen met werken. Sinds 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk om dit op te bouwen boven een inkomen van € 100.000,-- en in datzelfde jaar is eveneens de maximaal toegestane premie omlaag gegaan. Maar er zijn echter nog wel opties. Een nieuw lijfrenteproduct bijvoorbeeld. Lijfrenteprociten zijn er in de meest uiteendlopende vormen. Neem eens vrijblijvend contact met ons op als u daar meer over wilt weten.

Praktijkvoorbeeld

Stel, u zet geld opzij om te bouwen aan een aanvullend pensioen. Dan is het belangrijk dat het rendement op dit vermogen aantrekkelijk blijft, zodat u op termijn geen tekort opbouwt. De gehele vermogensgroei wordt daarom periodiek door ons gemonitord en met u besproken, zodat de groei van uw (pensioen)vermogen op koers blijft.

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord