Vermogensgroei

Voor het opbouwen van een vermogen kunt u tal van redenen hebben. Misschien spaart u voor een mooi jacht, of een idyllische vakantiewoning? Of streeft u juist naar onafhankelijkheid op uw oude dag of het aflossen van een lening. Wat uw motivatie ook is, Voogt kan u op het vlak van vermogensgroei bijstaan door middel van advies, bemiddeling en begeleiding. Op het gebied van beleggingen, maar ook wanneer u kiest voor sparen, via ons agentschap bij RegioBank. Gedurende de looptijd van uw belegging of spaarplan nemen wij bovendien onze verantwoordelijkheid door de vermogensgroei te monitoren. Dan bent u altijd verzekerd van de meest gunstige groei en u bent ervan verzekerd dat u uw doel daadwerkelijk bereikt.  


RegioBank

Sparen voor later? Om een passend advies op maat te kunnen garanderen, werkt Voogt samen met RegioBank. Een buurtbank waar persoonlijke aandacht nog bovenaan staat. Wij, als adviseurs, luisteren naar uw wensen en geven professioneel advies dat specifiek past bij uw situatie.

Zie meer informatie op de website van RegioBank

 

Onafhankelijk advies

Voor onze adviezen aan onze cliënten op het gebied van betaal- en reguliere spaarrekeningen adviseren wij exclusief de producten van RegioBank. Wij zijn dit met RegioBank overeengekomen. Voor alle overige adviezen en daar aan gerelateerde producten zoals hypotheken, verzekeringen en lijfrenten adviseren wij in het kader van de onafhankelijkheid en objectiviteit van Voogt nadrukkelijk ook de producten aan van andere banken en verzekeraars.

Praktijkvoorbeeld

De veranderingen op fiscaal gebied gaan sneller dan het weer, zeggen wij weleens gekscherend. Maar niets is minder waar. Neem bijvoorbeeld de lijfrente-aftrek, als extraatje na het pensioen, of om eerder te kunnen stoppen met werken. Sinds 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk om dit op te bouwen boven een inkomen van € 100.000,-- en in datzelfde jaar is eveneens de premie omlaag gegaan. Er zijn echter nog wel degelijk opties. Een nieuw lijfrenteproduct bijvoorbeeld.

Praktijkvoorbeeld

Stel, u zet geld opzij om te bouwen aan een aanvullend pensioen. Dan is het belangrijk dat het rendement op dit vermogen aantrekkelijk blijft, zodat u geen tekort opbouwt. Het rendement wordt daarom periodiek door ons gemonitord, zodat uw vermogensgroei op koers blijft.