VOOGT in Gouda breidt dienstverlening uit door aan te sluiten bij You Sure.

Gouda, 27 december 2023 – VOOGT heeft zich aangesloten bij verzekeringsadviseur You Sure, onderdeel van Yellow Hive, De dienstverlening van VOOGT sluit daardoor naadloos aan bij de dienstverlening van You Sure voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Na eerdere overnames van Stibbemeyster, Dukaat Financiële Diensten en In ‘t Veld & Teekens, verstevigt You Sure hiermee zijn aanwezigheid in Gouda verder.

Verzekeringskantoor VOOGT is een gevestigde naam in Gouda. Het bedrijf bestaat sinds 1951 en staat inmiddels onder leiding van de tweede generatie van de familie Voogt. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëdigde adviseurs biedt VOOGT pasklare totaaloplossingen op verzekeringsgebied voor tal van specifieke branches. Het aanbod van VOOGT richt zich op zowel particuliere verzekeringen als verzekeringen voor het mkb en grootzakelijke opdrachtgevers in onder meer de branches automotive, horeca, bouw en de agrarische sector.

 

Capaciteit opschroeven

Het huidige team van 22 medewerkers blijft werkzaam vanuit het kantoor in Gouda onder de naam VOOGT. Voormalig directeur en eigenaar Nico Voogt blijft aan als ambassadeur van het kantoor: “Wij hebben in You Sure de landelijke aansluiting gevonden die wij zochten. Wij kunnen hiermee onze capaciteit flink opschroeven, vooral op het gebied van inkoop en ons productaanbod. Ook vinden wij aansluiting bij de bedrijven die net als You Sure onder Yellow Hive opereren, zoals beursmakelaar DSV en het volmachtbedrijf Yinco.

 

Lokaal aanwezig

Ger Knikman, CEO Yellow Hive: “De komst van VOOGT past erg goed binnen onze doelstelling om in specifieke markten en regio’s verder te groeien en ook lokaal goed beschikbaar te zijn met een breed aanbod aan verzekeringsproducten voor zowel het particuliere als zakelijke segment. Bovendien past de mentaliteit van het team van VOOGT erg goed bij onze visie. Onze nieuwe collega’s hebben veel kennis, zijn zeer kundig en zorgen altijd voor een passend en persoonlijk voorstel. Zoals Nico Voogt het zelf zegt: “VOOGT, daar bent u van verzekerd!”.

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord