Daar bent u van verzekerd!

Algemeen

Het adviseren van grote ondernemingen is een vak apart. Wij hebben ook dit specialisme in huis. Wij adviseren u graag.
Lees meer

Schade-
verzekeringen

Na een uitgebreide risico-analyse bieden wij maatwerk verzekeringsoplossingen. Toegespitst op uw onderneming.
Lees meer

Arbeids-
ongeschiktheid

Met ons als uw partner staat u er nooit alleen voor bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Voor u of voor uw medewerker(s)
Lees meer

Voogt is onderdeel van You Sure

Wij zijn onderdeel van You Sure. Een dynamisch platform actief in de financiële sector met een sterke focus op verzekeringen. Niet alleen voor bedrijven, ook voor particulieren.

VOOGT in Gouda breidt dienstverlening uit door aan te sluiten bij You Sure.

Gouda, 27 december 2023 – VOOGT heeft zich aangesloten bij verzekeringsadviseur You Sure, onderdeel van Yellow Hive, De dienstverlening van VOOGT sluit daardoor naadloos aan bij de dienstverlening van You Sure voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Na eerdere overnames van Stibbemeyster, Dukaat Financiële Diensten en In ‘t Veld & Teekens, verstevigt You Sure hiermee zijn aanwezigheid in Gouda verder.

 
Verzekeringskantoor VOOGT is een gevestigde naam in Gouda. Het bedrijf bestaat sinds 1951 en staat inmiddels onder leiding van de tweede generatie van de familie Voogt. Met uitsluitend ervaren, gediplomeerde én beëdigde adviseurs biedt VOOGT pasklare totaaloplossingen op verzekeringsgebied voor tal van specifieke branches. Het aanbod van VOOGT richt zich op zowel particuliere verzekeringen als verzekeringen voor het mkb en grootzakelijke opdrachtgevers in onder meer de branches automotive,
horeca, bouw en de agrarische sector.
 
Capaciteit opschroeven
Het huidige team van 22 medewerkers blijft werkzaam vanuit het kantoor in Gouda onder de naam VOOGT. Voormalig directeur en eigenaar Nico Voogt blijft aan als ambassadeur van het kantoor: “Wij hebben in You Sure de landelijke aansluiting gevonden die wij zochten. Wij kunnen hiermee onze capaciteit flink opschroeven, vooral op het gebied van inkoop en ons productaanbod. Ook vinden wij aansluiting bij de bedrijven die net als You Sure onder Yellow Hive opereren, zoals beursmakelaar DSV en het volmachtbedrijf Yinco.
 
Lokaal aanwezig
Ger Knikman, CEO Yellow Hive: “De komst van VOOGT past erg goed binnen onze doelstelling om in specifieke markten en regio’s verder te groeien en ook lokaal goed beschikbaar te zijn met een breed aanbod aan verzekeringsproducten voor zowel het particuliere als zakelijke segment. Bovendien past de mentaliteit van het team van VOOGT erg goed bij onze visie. Onze nieuwe collega’s hebben veel kennis, zijn zeer kundig en zorgen altijd voor een passend en persoonlijk voorstel. Zoals Nico Voogt het zelf zegt: “VOOGT, daar bent u van verzekerd!”.

De belofte van Voogt

Als u een verzekering afsluit, verwacht u dat u daar aanspraak op kunt maken wanneer dat nodig is. Daarom ís VOOGT er ook daadwerkelijk als dat nodig is. Altijd handelen wij in het belang van de klant en nemen wij de regie in geval van schade. Wanneer de schade-expert of een risicodeskundige van bijvoorbeeld een verzekeraar bij u op bezoek komt, zijn wij er om u bij te staan met onze expertise en een onafhankelijk advies. U staat er niet alleen voor.

Onze deskundige, betrokken en beëdigde medewerkers zijn namens VOOGT uw partner in een langdurige relatie.

Een betrouwbare, transparante, persoonlijke relatie, die generaties lang (van personen en bedrijven) voortduurt en fungeert als baken, als ankerpunt.

Als u kiest voor VOOGT, dan kiezen wij voor u!

 

Nico Voogt,

Directeur

 

 

Download documenten

Op zoek naar de voorwaarden of vergelijkingskaarten? Download ze via de link hieronder.

 

Om voogt.nl goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk voor meer informatie ons Privacy Statement. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent met het plaatsen van cookies.

Akkoord